Bobby

Bobby is geboren in IJsselmuiden op 1 februari 2021 bij Draadhaar Foxterrier kennel: Wireproof.
Zijn moeder heet Charlie en zijn vader Crispy. Bobby heeft 4 broertjes genaamd Freddy, Krook, Scarpa en Sepp. Zijn 4 zusjes heten Rivella, Skipper, Mochi en Fanta. Bobby is een ginger fox, net als zijn vader.
We hebben Bobby de eerste maanden thuis opgevoed. Dasher is zijn vaste honk geworden, sinds hij 5 maanden oud was.

Bobby 2 maanden

Voedertijd
Mama Charlie met haar Angels
Papa Crispy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bobby’s eerste maanden thuis waren moeizaam, zo wilde hij niet alleen slapen. Zijn vaste plekje in de bench was naast ons bed. Verschillende keren wilde meneertje plassen s’ nachts, het was lastig om een ritme op te bouwen. Na 4 maanden ploeteren sliep hij eindelijk door. Overdag waren we bezig met potty training, dat had Bobby snel in de gaten.  

Bobby vindt het erg leuk om alles te onderzoeken wat hij tegenkomt.      Onze tuin vindt hij helemaal geweldig! Rauschen door de heidestruiken, spelen met de bezem en dennenappels en twintigduizend rondjes rennen. Ravotten met Cuby, zijn ondeugende speelmaatje is een groot feest.Zo nu en dan belanden ze samen rollebollend in de vijver. Cuby is een slank Golden retriever teefje, net een week ouder dan Bobby. Ze kennen elkaar sinds Cuby 9 weken oud was en zij zien elkaar nog regelmatig. Het is elke keer weer een klein feestje.